ROOFTOPTRAVEL, meer dan daktenten

Onze passie, uw volgende reis:

Rooftoptravel is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor avontuurlijk reizen zonder strikte planningen of bestemmingen. Het onderweg zijn en toevalligheden -on the road- primeren voor ons boven een definitief vastgelegde eindbestemming.

 

Na enkele jaren terug kennis te hebben gemaakt met Sheepie Products en enkele Jimba Jimba tenten uitvoerig te testen willen we deze ervaringen ook kunnen delen met u. Rooftoptravel heeft als doel daktenten toegankelijk te maken voor ieder type (auto)reiziger.

 

Bent u op zoek naar de uitdaging van het autoreizen waarin agenda’s en vaste stopplaatsen achterwege kunnen gelaten worden? Opteer voor een daktent op uw wagen en geniet van de beste plekken waar je anders nooit zou komen!

 

Het reizen met een daktent is onze passie. Dit jaar maakt Rooftoptravel deel uit van de Noordkaapchallenge 2019. Met deze tocht steunen wij 2 doelen die toebehoren aan Kom Op Tegen Kanker en de Vlaamse Alzheimer Liga.

daktent reizen wildkamperen Noorwegen
Rooftoptravel team Michael Lievens en Thomas Depreitere

Rooftoptravel maakt onderdeel uit van BAU’M ontwerpatelier, opgericht door Michael Lievens en Thomas Depreitere.

 

Wij verwelkomen u graag in ons atelier te Kruisem, gelegen aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Wij zijn eenvoudig te bereiken, op 5 minuten vanaf de E17, afrit Kruisem.
Vanaf Gent bereikt u ons in slechts 20 min., Kortrijk 20 min., Brugge 45 min., Antwerpen 50min., Brussel 1u.

 

Onze beschikbare daktenten zijn op afspraak te bezichtigen. Diverse types van Sheepie daktenten en accessoires zijn leverbaar uit stock.

 

daktent@rooftoptravel.be

 

0474 703 497 (Michael)

0487 633 731 (Thomas)

Kazerneweg 2
9770 Kruisem

daktent reizen wildkamperen Noorwegen