ROOFTOPTRAVEL, meer dan daktenten

Onze passie, uw volgende reis:

Rooftoptravel is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor avontuurlijk reizen zonder strikte planningen of bestemmingen. Het onderweg zijn en toevalligheden -on the road- primeren voor ons boven een definitief vastgelegde eindbestemming. In de zomer van 2014 trokken we richting Scandinavië voor een roadtrip van 10.000km. Deze tocht betekende de start van onze ondernemingen.

 

Eind 2019 maakte Rooftoptravel deel uit van de Noordkaapchallenge. Met deze uitdaging steunden we 2 doelen: het Creatief Centrum voor (ex) Kankerpatiënten van AZ Groeninge Kortrijk en de Alzheimer Liga Regio Gent. We zamelden met onze acties ruim € 7000 in. Zo gaven we een duwtje in de rug voor de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de beide organisaties.

 

Rooftoptravel heeft als doel daktenten toegankelijk te maken voor ieder type (auto)reiziger.

 

Bent u op zoek naar de uitdaging van het autoreizen waarin agenda’s en vaste stopplaatsen achterwege kunnen gelaten worden? Opteer voor een daktent op uw wagen en geniet van de beste plekken waar je anders nooit zou komen!

daktent reizen wildkamperen Noorwegen
Rooftoptravel team Thomas Depreitere & Michael Lievens

Rooftoptravel BV wordt geleid door door Michael Lievens & Thomas Depreitere, twee jonge gedreven ondernemers.

 

Wij verwelkomen u graag in ons atelier te Kruisem, gelegen aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Onze locatie is vlot toegankelijk en bereikbaar voor zowel klanten uit binnen als buitenland. We nemen met u graag de tijd om alle mogelijkheden te bekijken en zijn geïnteresseerd naar uw reisverhalen.

 

Diverse daktenten en accessoires zijn uit stock leverbaar. Vanaf 2020 zijn wij officieel verdeler voor volgende merken: Sheepie Products, iKamper, Dare To Be Different, James Baroud en Thule. Kampeermateriaal wordt aangeboden uit het gamma van Outwell. Wij beschikken tevens over de unieke opvouwbare kano ONAK (Belgische ontwikkeling!).

Noordkaapchallenge 2019 daktent Noordkaap Scandinavië